Ieri, 12 aprilie 2021, Centrul de Dezvoltare Socială T&CO a dat startul unei noi grupe pentru programul de formare profesională COMPETENȚE DIGITALE – de utilizare a tehnologie ca instrument de cunoaștere și învățare. Timp de două săptămâni cele 25 de persoane încrise la acest program de formare profesională își vor însuși cunoștințe cu privire la noțiunile introductive de utilizare a calculatorului, sisteme de operare, editoare de texte, baze de date.

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO, în parteneriat cu Sindicatul Valahia Târgoviște (Partener 1) și Developement Tranining Consulting SRL (Partener 2), implementează, în perioada 17 decembrie 2020 – 16 decembrie 2022, proiectul ACAFAR – Angajați Calificați prin acces la Formarea profesională continuă a Adulților din România, nr.contract POCU /726/6/12/135438.

Cursul se adresează persoanelor angajate (inclusiv PFA-uri, Intreprinderi Individuale) din regiunea de Nord-Est, cu un nivel minim de studii de 4 clase, și cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani și este gratuit.

Programul de formare profesională este autorizat de Autoritatea Națională de Calificari, fiind un curs de tip SPECIALIZARE, de 60 de ore (20 de ore teorie / 40 de ore practică).
Participantii la programele de formare organizate prin proiect vor primi certificate de absolvire, cu recunoaștere nationala si internatională eliberate de Autoritatea Natională pentru Calificări, cu avizul Ministerului Muncii și Protecției Sociale și Ministerului Educației și Cercetării.

Pentru mai multe informații puteți să ne scrieți la adresa de email –acafar@centruldezvoltaresocială.ro sau să ne sunati la numărul de telefon – 0758028613.

Obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea capitalului uman și creșterea calității forței de muncă pentru un număr de 652 angajați, din regiunile Nord-Est și Sud-Muntenia, pe o piață a muncii modernă, flexibilă și inclusivă, prin participarea la programe integrate de formare profesională și consiliere profesională.


Detalii tehnice:

Perioada de implementare a proiectului: 17 decembrie 2020 – 16 decembrie 2022

Proiectul cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are o valoare totală de 4 681 783,08 lei.

Aflați mai multe detalii despre proiect și despre importanța formării profesionale continue a angajaților pe website-ul proiectului https://acafar.centruldezvoltaresociala.ro.