Development Training Consulting SRL este unul dintre furnizorii de formare profesionala de top din Iasi si zona de Nord-Est a tarii, avand ca principala directie de actiune organizarea de programe de formare de calificare, perfectionare si specializare, programe adaptate cerintelor pietei si clientilor, cu o echipa solida de traineri colaboratori. Infiintarea firmei noastre a aparut ca o necesitate, intr-o societate in care se pune tot mai mult accentul pe dezvoltarea personala a individului, iar cunostintele si competentele dobandite in invatamantul formal nu mai sunt suficiente. Plecand de aici, am creat un cadru nou de invatare, formare si instruire, contribuind la dezvoltarea resurselor umane ca factori esentiali in drumul spre reusita.

Incepand cu anul 2015, Development Training Consulting SRL este furnizor acreditat de servicii specializate pe piata muncii: servicii de informare si consiliere si servicii de mediere a muncii pe piata interna, in conformitate cu HG nr. 277/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.

In cei 11 ani de activitate, Development Training Consulting SRL a organizat programe de formare profesionala acreditate ANC, acoperind intregul portofoliu de programe acreditate, avand peste 2300 absolventi, cu o promovabilitate de peste 99% si o recunoastere oficiala a serviciilor calitative din partea absolventilor si a institutiilor abilitate.

Incepand cu anul 2010, Development Training Consulting SRL a implementat, atat ca beneficiar, cat si in calitate de partener, proiecte finantate din Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, dobandind astfel experienta in gestionarea de bugete din fonduri nerambursabile, precum si in organizarea de activitati (informare, consiliere, orientare profesionala si formare profesionala) cu o varietate de categorii de grup tinta: persoane aflate in cautarea unui loc de munca, persoane necalificate sau cu un nivel scazut de calificare, studenti sau persoane apartinand diverselor categorii defavorizate. In acest moment, are calitatea de partener in cadrul unui proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 care are ca obiectiv principal sprijinirea persoanelor fizice din Regiunea de Nord-Est sa isi deschida o afacere in mediul urban, prin acordarea atat de sprijin financiar (ajutor de minimis), cat și de formare profesionala în domeniul antreprenoriatului, activitati de mentorat si stagii de practica.

In cadrul proiectului ACAFAR, Development Training Consulting SRL este partenerul responsabil de implementarea activitatii de consiliere profesionala, in cadrul careia persoanele inscrise in grupul tinta al proiectului vor beneficia de sesiuni de consiliere de grup si individuala.