Sindicatul  Valahia  Târgoviște,  alături  de  Centrul  de  Dezvoltare  Socială  T&CO și Development Tranining Consulting au plăcerea de a vă invita la evenimentul de informare și promovare privind participarea la programe de formare profesională continuă (FPC), organizat în data de 28 noiembrie 2022, începând cu ora 9:30.

Evenimentul  se  va  desfășura  în  format  online,  pe  platforma  Zoom  accesând linkul: https://us02web.zoom.us/j/87113554774 .    Prin    acest    eveniment    urmărim conștientizarea beneficiilor învățării pe tot parcursul vieții și promovarea importanței programelor de formare profesională continuă, de calificare sau inițiere/specializare, care vizează dezvoltarea capitalului uman și creșterea calitătți forței de muncă, programe atât de esențiale în construirea unei cariere de succes.

Cu această ocazie vor fi oferite informații și materiale promoționale si publicitare referitoare la activitățile proiectului, cursurile de formare organizate în cadrul proiectului ACAFAR și rezultatele atinse până în prezent.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ACAFAR – Angajați Calificați prin acces la Formarea profesională continuă a Adulților din România, ID 135438, care este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul  general al  proiectului vizează dezvoltarea capitalului uman și  creșterea calității forței de muncă pentru un număr de 652 angajați, din regiunile Nord-Est și Sud- Muntenia, pe o piață a muncii modernă, flexibilă și inclusivă, prin participarea la programe integrate de formare profesională și consiliere profesională.

 Pentru mai multe informații și confirmări vă rugăm să ne contactați la e-mail: valahia1@gmail.com sau telefonic la numărul 0727 743 122, Sindicatul Valahia Târgoviște.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.