Sindicatul Valahia Târgoviște, alături de Centrul de Dezvoltare Socială T&CO și Developement Tranining Consulting informează cu privire la oportunitățile de formare continuă pentru angajații din regiunea Sud-Muntenia, oferite prin proiectul ACAFAR – Angajați Calificați prin acces la Formarea profesională continuă a Adulților din România, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, nr. contract POCU /726/6/12/135438.

La nivelul regiunii Sud-Muntenia, 420 de persoane vor beneficia de programe de formare profesională GRATUITE ȘI CERTIFICATE de Autoritatea Natională a Calificărilor.  Cursurile de formare au loc la Casa Sindicatelor din Târgoviște, de luni până duminică, în afara orelor de program, după un orar flexibil stabilit de comun acord cu formatorii.

Până în prezent au fost finalizate cursurile de Competențe Antreprenoriale, iar două grupe din cele patru au încheiat la rândul lor cursul de Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă (SSM).

Pe parcursul lunii iunie 2021 se va desfășura cursul de Pădurar deja început și se vor face înscrieri pentru cursurile de Inspector SSM, Pădurar, Lăcătuș mecanic și Confecționer produse pirotehnice.

 Participanții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • să aibă domiciliul în județele: Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași;
  • să fie angajați
  • vârsta între 25 ani și 64 de ani;
  • să pună la dispoziție următoarele documente: Copie după actul de identitate, Copie Certificatul de nastere, Copie acte de studii, Adeverință eliberată de locul de muncă.

Pentru mai multe informatii sau detalii suplimentare legate de cursuri și înscrieri, vă rugăm să ne contactati la e-mail: valahia1@gmail.com sau telefonic: 0727 743 122 sau 0721 487 818, Sindicatul Valahia.

 

***Obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea capitalului uman și creșterea calității forței de muncă pentru un număr de 652 angajați, din regiunile Nord-Est și Sud-Muntenia, pe o piață a muncii modernă, flexibilă și inclusivă, prin participarea la programe integrate de formare profesională și consiliere profesională.

Aflați mai multe detalii despre proiect și despre importanța formării profesionale continue a angajaților pe website-ul proiectului https://acafar.centruldezvoltaresociala.ro/